Waarvoor ben je?

Je organisatie heeft een doel. Misschien maak en lever je specialistische machines, bied je diensten aan, ontwikkel je prachtige software of zorg je ervoor dat een stukje Nederland goed is geregeld. 

Steeds meer mensen willen weten aan welk doel ze werken. Wat is de betekenis van hun bedrijf voor de samenleving. Wat is het maatschappelijk rendement? Daar halen ze motivatie en werkplezier uit. 

Samen met de medewerkers en de omgeving kunnen we opnieuw formuleren waar jouw organisatie voor staat. Alsof we het helemaal opnieuw mogen bedenken. Zo zorgen we ervoor dat alle medewerkers echt weten waar ze aan bijdragen. Zodat ze bij elke borrel of in de rij van de supermarkt altijd een enthousiast verhaal kunnen vertellen.  

Nieuwe oplossingen...

Soms blijkt dat je organisatiedoel vraagt om een andere manier van werken. Waarom wordt de organisatiestructuur van een school weergegeven zonder de leerling? Staat die niet eigenlijk bovenaan, of staat die niet centraal? Stel dat je het zo vorm geeft, wat houdt dat dan in voor functies en werkprocessen? 

Nieuwe oplossingen bedenken en invoeren, die dichtbij mensen staan en voelbaar maken wat de bedoeling is. Zodat alle mensen van je organisatie echt kunnen bijdragen aan je doel. Zo houd je je medewerkers betrokken. 

Wat doet Hetteke? 

Ik breng samen met jou, jouw medewerkers en de omgeving van je bedrijf, de vernieuwing die nodig is. Dat doe ik door gesprekken te leiden, samen te vatten en op basis daarvan een visie te formuleren. Die visie wordt samen met de organisatie omgezet in een praktisch stappenplan. Daarvoor breng ik mijn ervaring in met het inrichten van zelfsturende teams, netwerkorganisaties, agile/scrum projecten etc. Wil je eens op een andere manier naar je organisatie kijken? Daarvoor doe ik, samen met Joriene Blom, jamsessies. 

 Kortom, we gaan samen aan de slag! Doen? Bel me: 06 239 687 22