Over Hetteke

Mijn droom is meebouwen aan organisaties waar een frisse wind waait. Waar ramen en deuren openstaan, waar een helder licht schijnt op de issues die er zijn. In deze organisaties worden mensen gewaardeerd om wat ze brengen, en wordt uitgegaan van teams die bestaan uit mensen die elkaar aanvullen. Iedereen wordt met open armen ontvangen en mag in zo'n organisatie of team (een deel van) zijn groeiproces doormaken. 

Mijn passie is het beste uit mensen en situaties te halen. Meestal vraagt dat om verandering,  soms om bevestiging of bestendiging. Ik ben enthousiast, praktisch, hard werkend en analytisch. Over het algemeen waarderen de mensen waar ik mee werk mijn vragen, frisse blik, energie en het vertrouwen dat ik geef. Soms hebben mensen het moeilijk met me, omdat ik zaken helder maak.

Ik spreek en schrijf om het vuur ook bij anderen te ontsteken of aan te wakkeren. Dat doe ik als spreker, workshophouder en blogger. Daarnaast ben ik actief als lady-speaker/dagvoorzitter. In gesprekken met mensen of teams zet ik in op liefde voor elkaar, voor alles wat de ander afstoot en op respect voor wat de ander anders doet. 

Samen met mijn partner, twee dochters, twee katten, de hond en de kippetjes woon ik net buiten Varsseveld, in de mooie Achterhoek. Mijn wieg stond in Haren, bij Groningen, en ik heb verder in Utrecht, Rotterdam, Schiedam en Schotland gewoond. 

 

Werkervaring

In heel verschillende organisaties (not-for-profit en profit) heb ik mijn leiderschap en dat van anderen ontwikkeld. Mijn liefde voor mensen zorgt ervoor dat ik graag bouw met teams. Mijn liefde voor de inhoud en het ideaal geeft me de drive om grote ontwikkelingen in te zetten.  Ik hou er ook van om met concrete zaken bezig te zijn. Uiteindelijk geloof ik dat 98% van de werkenden elke ochtend opstaat om zijn werk goed te doen. 

Ik heb op diverse nationale congressen workshops verzorgd en ben dagvoorzitter. Als lady-speaker heb ik ervaring bij culturele evenementen en bij andere gelegenheden. Ik begeleid familie- en organisatieopstellingen. 

Opdrachten vervuld vanuit In vuur en vlam voor/met de volgende organisaties: 

happyland, de gemeente Maasgouw, adviesburo Doen! en Stichting SHARP/ArnoSchuitemaker

Overige werkervaring: 

LinkedIn profiel

Blogs

Op lerendeleiders.nl blog ik over leiderschap en over onderwijs. 

 

verantwoording foto's

HOMEPAGE: zelf gemaakt in mijn eigen achtertuin 

TEVREDEN MENSEN: foto van onze jongste dochter Hanna, genomen door en gebruikt voor een reclamecampagne van Indoor Skydive Roosendaal.

ORGANISATIE INNOVATIE: Shareware van hikingartist.com

(TIJDELIJK) LEIDERSCHAP: Tekening gemaakt door Annet Konijn 

OVER HETTEKE: Foto gemaakt door Lieneke van Tilburg