Sep
29
to Jan 11

Relatieopstelling: the power of love

Steeds opnieuw dezelfde ruzie? Heb je het gevoel elkaar eigenlijk nooit meer te spreken? Vinden jullie elkaar wel lief, maar zoek je naar verdieping?

In elke relatie zijn er momenten dat er vragen of twijfels zijn. Over elkaar, over waarom de liefde wel of juist niet stroomt, over hoe je discussies met elkaar voert of juist uit de weg gaat.

Willen jullie je relatie op een andere manier bekijken? Dat kan tijdens een relatieopstelling. Onder Hetteke’s begeleiding zoeken jullie samen uit wat er aan de hand is, wat jullie verlangens zijn en wat er in de weg zit. Met z’n drieën, in een rustige omgeving, is er ruimte voor inzicht.

Hetteke werkt al jaren systemisch binnen organisaties in ontwikkeling. Ze vindt daar manieren om vastgelopen relaties vlot te trekken, zodat iedereen vol passie aan de slag kan. Hetteke maakt deze manier van werken nu ook beschikbaar voor allerlei mensen met kleine en grote vragen. 

Wat het oplevert?

‘Ik snap nu beter waarom hij doet wat hij doet en waarom ik doe wat ik doe.’

‘We waren vergeten wat we ook al weer leuk vonden aan elkaar. Maar dat weet ik weer. Nu kunnen we samen de wereld aan!’

Een relatieopstelling kost € 150 incl. BTW, en duurt anderhalf tot twee uur.

Locatie: Borchuus Varsseveld (andere locatie is mogelijk in overleg)

Bel Hetteke voor een afspraak: 06 23968722 of stuur een mail naar hetteke@in-vuur-en-vlam.nl

View Event →

Sep
28
9:30 AM09:30

Nooit meer Calimero! Workshop voor communicatieprofessionals

“Ik ben een kei in mijn vak, maar toch word ik niet gehoord. Dat is niet eerlijk!

Vaak werk je in de ‘waan van de dag’ en ontbreekt tijd om de passende strategie te ontwikkelen, wordt communicatie ad hoc en niet in het belang van de organisatie. Voor je het weet, hol je achter de feiten aan en ben je een doorgeefluik. Dit ligt niet aan je kwaliteiten als adviseur! Dit ligt aan de ontwikkeling van het vak, de verhoudingen binnen de organisatie en je eigen doen en laten. Dat is op te lossen. Ook jij kunt de obstakels overwinnen, die tot nu toe voorkomen dat jij je vak uitoefent.

Jij kunt, als communicatieadviseur, je positie pakken. Elkaar durven aanspreken op gedrag en verantwoordelijkheid nemen is cruciaal. Durven je nek uit te steken. Met flair, passie en doorzettingsvermogen durven om zichtbaar te zijn. Elke dag weer.

Wil jij je vakmanschap goed inzetten en gehoord worden als strategisch partner zonder jezelf tekort te doen? Schrijf je dan in voor de workshop.

Inschrijven? Klik hier

Meer informatie? Klik hier

View Event →
May
18
7:30 PM19:30

Open avond systeemopstelling

Anders naar je vragen kijken? Dat doe je met systeemopstellingen. 'Waar ik al jaren tegenaan loop, lost in een avond op!' zei een deelnemer in februari.  Doe je mee? Meld je dan aan via hetteke@in-vuur-en-vlam.nl 

Donderdag 18 mei, 19:30 uur bij het Borchuus in Varsseveld

View Event →
Feb
16
7:30 PM19:30

Open avond (systeem)opstellingen

Een eigen antwoord op je vragen

Soms zit je met vragen. Vragen die zich niet zo makkelijk laten beantwoorden. Hoe zorg ik ervoor dat anderen niet over mijn grens gaan? Zal ik op zoek gaan naar ander werk? Blijf ik bij mijn huidige partner? 
Vaak zijn er vrienden en familieleden die je adviseren bij de beantwoording. Bij hun adviezen houden ze rekening met hoe ze je kennen. Dan accepteren ze je patronen, terwijl deze misschien een echt antwoord in de weg staan. Misschien wil je juist eens kijken wat er achter die patronen zit? Daar vind je namelijk je èigen antwoord op die vragen. 
Systeemopstellingen helpen je om dat antwoord te vinden. In een opstelling kijk je op een andere manier naar je vraag. Verschillende mensen representeren onderdelen van jouw kwestie. Daardoor kun jij als toeschouwer zien wat er speelt. Soms blijkt dat ervaringen uit je verleden, of familiepatronen meespelen in je leven. 
Op deze manier vind je je eigen antwoord op de vragen die je hebt. Dit kan zijn als representant in een opstelling. Maar ook als je meekijkt met de opstelling van een ander, ontdek je eigen patronen. Je krijgt zo informatie over hoe jij je eigen raadsels kunt oplossen. 
Een voorbeeldsituatie:Een jonge man twijfelt tussen de hem aangeboden baan in loondienst en het verder uitbouwen van zijn risicovolle bedrijf. Er spelen allerlei dingen mee in deze beslissing: het onderhouden van zijn gezin, zijn ervaringen met ondernemerschap en zijn behoefte om nieuwe zaken aan te pakken.In de opstelling onderzoeken we zijn keuze en voegen daar een onbekend alternatief aan toe. Ook maken we helder dat er nog een keuze is: niets doen. In de opstelling wordt de jonge man erg blij van het onbekende alternatief. En hij ontdekt onmiddellijk bij zichzelf wat dit alternatief is. Met deze ervaringen uit de opstelling, maakt hij een dag later zijn keuze.

Op donderdag 16 februari kun je ervaren hoe het is om op deze verfrissende manier je vragen te beantwoorden. Hetteke Videler organiseert dan een avond voor opstellingen in het Borchuus, Varsseveld. Met maximaal 12 mensen nemen we een of twee individuele vragen onder de loep. Daarnaast doet iedereen in kleine groepjes een eigen opstelling. 

Hetteke werkt al jaren systemisch binnen organisaties in ontwikkeling. Ze past dit ook toe bij coachingstrajecten van teams. Hetteke wil graag deze manier van werken beschikbaar maken voor allerlei mensen met kleine en grote vragen. 

We beginnen om 19.30 uur en we zijn uiterlijk 22.00 uur klaar. Weet je al dat je een vraag hebt die we samen gaan bekijken, laat dat dan vooraf weten. 

Deelname kost € 20,00, contant te betalen op 16 februari. Schrijf je in door te mailen naar hetteke@in-vuur-en-vlam.nl, of door te bellen naar 06 239 687 22.

View Event →