Back to All Events

Nooit meer Calimero! Workshop voor communicatieprofessionals

“Ik ben een kei in mijn vak, maar toch word ik niet gehoord. Dat is niet eerlijk!

Vaak werk je in de ‘waan van de dag’ en ontbreekt tijd om de passende strategie te ontwikkelen, wordt communicatie ad hoc en niet in het belang van de organisatie. Voor je het weet, hol je achter de feiten aan en ben je een doorgeefluik. Dit ligt niet aan je kwaliteiten als adviseur! Dit ligt aan de ontwikkeling van het vak, de verhoudingen binnen de organisatie en je eigen doen en laten. Dat is op te lossen. Ook jij kunt de obstakels overwinnen, die tot nu toe voorkomen dat jij je vak uitoefent.

Jij kunt, als communicatieadviseur, je positie pakken. Elkaar durven aanspreken op gedrag en verantwoordelijkheid nemen is cruciaal. Durven je nek uit te steken. Met flair, passie en doorzettingsvermogen durven om zichtbaar te zijn. Elke dag weer.

Wil jij je vakmanschap goed inzetten en gehoord worden als strategisch partner zonder jezelf tekort te doen? Schrijf je dan in voor de workshop.

Meer informatie? Klik hier